Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Песик, якого залишили на кладовищі у Кривому Розі, знайшов нову родину

Зевс – безпородний пес, якого відома криворізька зооволонтерка за зоозахисниця Анастасія Іванова та її друзі забрали з кладовища. На початку повномасштабного вторгнення колишні власники вивезли та кинули його. Потім бідосю збила машина. Близько тижня він ходив з переломом задньої кінцівки. Зооволонтери врятували та вилікували Зевса.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Анастасію Іванову.

Лапа зрослася й постало питання, що робити з песиком. Забирати його було нікуди. Здоровий, кастрований, вакцинований, дуже орієнтований на людину красень був нікому не потрібний.

“Невже знову доведеться везти на кладовище” – хвилювалася Настя.

Але сталося диво. Знайшлися люди, які помітили Зевса у соціальних мережах. Вони приїхали та швидко порозумілися с псом, який так чекав на людей, готових подарувати йому теплий дім, миску каші, вільну територію для охорони, а головне любов, і яких він сам був готовий полюбити всім своїм вірним собачим серцем.

Недавно нові власники передали Насті великий колаж з фото її нещодавнього підопічного. “Звик швидко. Як тут і виріс” – радісно повідомили вони про стан Зевса на новому місті.

Зевс у новому домі почуває себе щасливим

Зевс у новому домі почуває себе щасливим

Раніше Інформатор писав про те, що собака, який залишився без ніг знайшов сім’ю та переїхав жити в Одесу, та про те, що у Кривому Розі поліцейський собака знайшов зниклу дівчинку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору