Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під Бахмутом загинув гранатометник і співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

Захищаючи Україну, в боях з ворогом північніше Бахмуту на Донеччині загинув водій автобуса автоколони №11 автотранспортного управління ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Віталій Трофім. Він воював в лавах десантно-штурмової бригади як старший солдат гранатометного відділення взводу вогневої підтримки. Без батька залишилося двоє дітей.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку міську організацію ПМГУ

На роботу в АТУ Віталій прийшов в 2005 році вже досвідченим водієм. Набута професійна майстерність дозволяла йому впевнено почуватися за кермом будь-якого автотранспортного засобу, навіть, такої нестандартної автотехніки, як трьохосьовий сучасний автобус з подовженим кузовом та підвищеною пасажиромісткістю, який не так давно поповнив автопарк підприємства. Саме на такому автобусі Віталій останнім часом здійснював пасажирські автоперевезення, допомагаючи людям діставатися на роботу до віддалених виробництв та цехів та звідти додому.

Покладаючись на неабиякий досвід Віталія у своїй справі, характерне для нього дуже відповідальне ставлення до безпеки руху, в АТУ його завжди залучали до команди найкращих професіоналів, яким в літній період довіряли перевезення дітей в оздоровчі табори та сімей арселорівців в пансіонати підприємства на морському узбережжі.

«В нашому колективі Віталія Трофіма знали як доброго товариша, скромну, доброзичливу, чуйну та врівноважену людину, – говорить голова цехкому ПМГУ АТУ Лариса Мільцер. – Але в той же час він мав розвинуте почуття справедливості, за яку був готовий, як то кажуть, стояти горою».

Первинна організація ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, в якого залишились дружина та двоє дорослих дітей.

Раніше ми розповідали, що загинув під Бахмутом загинув санітар-стрілець з Криворізького району. Також ми писали, що під Бахмутом загинув гранатометник з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору