Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув співробітник парогазового цеху комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”

В боях за незалежність України загинув майстер з ремонту устаткування комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Павло Панченко. Це сталося поблизу населеного пункту Новобахмутівка Донецької області. У мирний час Павло працював у парогазовому цеху.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства.

За словами заступника начальника парогазового цеху Віктора Пухляка: “Для нас це дуже болюча втрата. Павло був світлою, доброю і цілеспрямованою людиною. Він працював майстром, був відповідальним, компетентним спеціалістом, завжди думав і про справу, і про людей. У березні минулого року, коли підприємство тимчасово було зупинене, він не захотів чекати і добровільно долучився спочатку до Тероборони, а згодом до лав ЗСУ. Павло вирішив, що на той момент його допомога саме там потрібна найбільше. Для нас він назавжди залишиться рідною людиною, Героєм-захисником”.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого героя.

Раніше Інформатор писав про загибель бійця бригади “Холодний Яр” Олександра Шаволіна, та про те, що на війні загинув ветеран АТО з Криворізького району Сергій Довбиш.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору