Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Слов’янську загинув нацгвардієць з Кривого Рогу Захарченко Сергій

8 квітня у Слов’янську Донецької області загинув 41-річний боєць Захарченко Сергій.  Захисник народився у селі Cофіївка Криворізького району, але навчався і працював у Кривому Розі.  Він здобував освіту в Криворізькому автотехнікумі.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську ОТГ.

З 1999 року по 2001 рік служив в Збройних Силах України. Після служби працював в охороні та будівельній фірмі. З початком повномасштабної війни Росії проти України, не чекаючи повістки, Сергій в березні 2022 року прийшов до військкомату та був призваний на військову службу до Національної гвардії України, старшим солдатом.
У бійця залишились дружина Галина, донька, син та батьки. Церемонія прощання із нашим земляком відбудеться завтра 12 квітня 2023 року о 12:00 в Софіївці. Орієнтир – пам‘ятник загиблим воїнам у Другій світовій війні.

О 11:30 присутні будуть формувати «живий коридор».

Раніше Інформатор повідомляв про загибель на фронті 21-річного бійця з Кривого Рогу Максима Носкова. Також ми писали про смерть від ворожого обстрілу криворіжця Олексія Скіби.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору