Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На свята та кожний день: готуємо смачну вечерю з простих продуктів

Куряча печінка – продукт дуже корисний та недорогий. Вона не містить великої кількості калорій, при цьому насичена вітамінами та мінералами. Якщо вміти готувати, страва з неї сподобається всім.

Інформатор пропонує рецепт салату з курячої печінки. Він підійде і просто на вечерю, і, як закуска, на святковий стіл.

Продукти

  • морква – 2 шт.;
  • сіль – щіпка;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • кріп – пучок;
  • олія – ​​4 ст. л.;
  • солоні огірки – 3 шт.;
  • чорний мелений перець – ч. л.;
  • куряча печінка – 350 г.

Приготування

Очищаємо моркву та цибулю від шкірки. Моркву подрібнюємо на середній тертці. Цибулину нарізаємо півкільцями.

Розігріваємо на сковороді олію. На середньому вогні обсмажуємо спершу цибулю до прозорості. Потім додаємо до неї моркву. Не забуваємо посипати морквяно-цибульну суміш перцем.

Поки морква та цибуля остигають в окрему миску нарізати огірки тонкою соломкою.

Курячу печінку варимо 15 хвилин, попередньо очистивши від плівки та прожилок і промивши під холодною водою.

Після закипання треба посолити, забрати піну.

Коли печінка приготується, потрібно нарізати тонкими слайсами і відправити до овочів. Шинкуємо кріп і додаємо його до овочів,  перемішуємо

Салат можна подавати без будь-якої заправки. Він має свій оригінальний смак, який не потрібно псувати соусами.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати теплий салат з печінкою та апельсином. Також ми розповідали про те, як приготувати у духовці лінивий печінковий торт.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору