Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Замість вікон фанера: у Кривому Розі активізувалися транспортні вандали

Останнім часом їздити у громадському транспорті по вечорах у Кривому Розі стало небезпечним і для водіїв, і для пасажирів. В місті активізувалися транспортні вандали. Кожної хвилини у вікно може влетіти каміння і не тільки розбити скло, але й поранити людину.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на транспорт Кривого Рогу, в місті почастішали випадки обстрілу автобусів та тролейбусів камінням і сніжками. Іноді хулігани підступно загортають камінь в сніг, і, на перший погляд це – сніжка, насправді – камінь!

По вулиці Мусоргського, між зупинками “вул. Мусоргського” та “16 міська лікарня”, це відбувається майже кожного вечора. Водії автобусів намагалися наздогнати хуліганів, але поки що безрезультатно. Малолітні негідники ретельно готуються до обстрілу громадського транспорту і знають шляхи, куди можна швидко побігти таємними тропками.

Транспортники звертаються до поліції та небайдужих громадян з проханням організувати чергування у цьому районі, відстежити та спіймати пакосників та і роз’яснити їм правила поведінки в суспільстві.

“Інакше – замість вікон в автобусах залишаться одні фанерки…” – написано у повідомленні.

Раніше Інформатор писав про те, що вандали обмалювали вагони “швидкісного”. Також повідомлялося про те, що вандали псують модульні укриття.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

 

Нагору