Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях у Донецькій області загинув волонтер з Криворізького району

На щиті повернувся додому мешканець Криворізького району Левадко Олег Миколайович. З 2014 року він активно займався волонтерством для ЗСУ. У жовтні 2023 року пішов добровольцем захищати нашу Батьківщину.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську сільську раду, Олег Миколайович Левадко народився 20.02.1976 року в місті Кропивницький. Навчався у Гейківській середній школі. Потім здобув освіту телемайстра. Працював на Придніпровській залізниці, підприємствах Кривого Рогу та у Гейківській лікарні.

Завжди мав активну громадянську позицію. З 2000 року розвивав власне фермерське господарство, однак, завжди мріяв бути водієм далекобійником. У 2020 році мрія його здійснилася.

З 2014 року свідомо займався волонтерством для Збройних сил України. У жовтні 2023 року пішов добровольцем захищати нашу Батьківщину.

Пройшовши навчальну підготовку, ніс службу у Донецькій області в селі Кліщіївка.
03 січня 2024 року при виконанні бойового завдання, життя Героя обірвалося.
У захисника залишилися син та дружина.

Церемонія прощання з Олегом Левадко відбудеться у вівторок 16 січня 2024 року о 12:00 в с. Ранній Ранок, на подвір‘ї Гейківської гімназії.

Формування «живого коридору» для зустрічі Героя об 11:30.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на війні загинув гірник з Кривого Рогу. Також повідомлялося про те, що під час зачистки Сумщини підірвався на розтяжці боєць з Кривого Рогу

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору