Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув гірник з Кривого Рогу

6 січня на війні загинув боєць з Кривого Рогу Олександр Васильович Мелета. Життя захисника обірвалося поблизу населеного пункту Новомихайлівка Донецької області. У цивільному житті чоловік працював електрослюсарем на шахті «Покровська».

Повідомляє Інформатор із посиланням на КЗРК.

Олександр Васильович народився 8 вересня 1981 року в смт Біла Криниця Великоолександрівського району Херсонської області. Після закінчення школи навчався в місцевому ПТУ №4. У 1994-му працевлаштувався кочегаром міжрайонної бази в Херсоні. Потім трудився електрослюсарем на Білокриницькому вапняному заводі.

Під час своєї трудової діяльності працював електриком, електрослюсарем, електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування на різних підприємствах, у тому числі і криворізьких.

У 2015 році Олександр пішов працювати  у Криворізький залізорудний комбінат. Працював слюсарем-електриком з ремонту електроустаткування енергетичного цеху. Через рік Олександр Мелета обіймав посаду електрослюсаря чергового та з ремонту устаткування дільниці №24 шахти «Покровська» шахтобудівельного управління.

«Олександр був відвертою та щирою людиною, яка була готова прийти на допомогу, підтримати, дати пораду. Його оптимізму і тепла вистачало на рідних, друзів і товаришів. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва підприємства», – пишуть колеги.

25 квітня 2023 року Олександра Мелету призвали до лав ЗСУ. Захисник мав звання молодшого лейтенанта.

Без чоловіка залишилася дружина Наталія Віталіївна, без батька – син Іван.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника.

Раніше Інформатор повідомляв, що перебуваючи у відпустці помер боєць з Дніпропетровщини. Також ми писали, що на війні загинув доброволець з Криворіжжя.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору