Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Криворізькій військовій частині Нацгвардії готує шеф-кухар з елітного ресторану

Відомо. що 50% відсотків фізичного стану людини залежить від її харчування. У військовій частині 3011 Нацгвардії України, що базується у Кривому Розі, з цим все відмінно. Страви бійцям готуються за рецептами та під керівництвом шеф-кухаря елітних ресторанів Романа.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу військового підрозділу, Після школи Роман за покликом душі вступив до навчального закладу, де готували кухарів. Згодом молодого обдарованого майстра почали запрошувати на роботу до ресторанів елітного класу. Він постійно займався підвищенням рівня професійної майстерності, відвідував майстер-класи шеф-кухарів світового рівня в Італії, Іспанії, Франції. 18 років працював шеф-кухарем в елітних ресторанах.

Роман – талановитий майстер-шеф, який брав участь у створенні багатьох відомих закладів, підбирав команди професіоналів.

З перших днів повномасштабного вторгнення Роман вступив до лав ЗСУ.

“Коли мене запитують, чому я пішов до армії, я відповідаю: це моя країна, моя земля та інакше я вчинити не міг. Намагаюсь своїми професійними здобутками послужитися державі, бути корисним для захисників України» – каже чоловік.

Поступово в нього сформувалася команда людей, для яких готування їжі – задоволення. Дехто з них не має спеціальної освіти, але дуже прагне навчитися цієї справи.

“Головне – бажання” – вважає шеф.

Готують військові кулінари з простих продуктів. Але завдяки секретам справжнього професіонала, звичайний рис виходить розсипчастим і смачним, а перлова каша з м’ясом – кулінарним шедевром. Так само як і звичайні макарони, приготовлені по його рецепту, будуть чудовим гарніром до м’яса чи риби. Та крім різноманітних спецій та приправ у каструлі та сковорідки додається головне – душа та досвід.

За словами нацгвардійця Дмитра, про майстерність їхнього кухаря та його команди свідчить чистота тарілок бійців після сніданку, обіду та вечері. З’їдається все без залишку. Після смачної їжі завжди покращується настрій та з’являються нові сили.

Після смачної їжі завжди покращується настрій та з'являються нові сили.

Після смачної їжі завжди покращується настрій та з’являються нові сили.

Раніше інформатор писав про те, що манікюрниця з Кривого Рогу Тетяна зараз готує для наших воїнів. Також повідомлялося про те, що бренд-шеф з ресторану готує у бліндажі вишукані страви для бійців.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору