Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Нагороджений медаллю «За оборону Маріуполя»: від нещасного випадку загинув ветеран АТО з Криворізького району

Захисник України Дмитро Юрійович Шкіопа з Криворізького району помер у результаті нещасного випадку. З лютого 2022 року боєць служив на посаді далекомірника-радіотелефоніста у складі бригади «Маріуполь». Виконуючи бойові завдання в Донецькій області, був поранений, згодом його нагородили медаллю «За оборону Маріуполя». Чоловіку було 35 років.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Лозуватську сільраду.

Дмитро народився в селі Петрени Республіки Молдова, але з 1992 року разом із батьками проживав у селі Радіонівка у Криворізькому районі.
Навчався боєць у Радіонівській середній школі з 1995 по 2005 рік. Після закінчення школи продовжив навчання в Херсонському морехідному училищі рибної промисловості. У 2007-2008 роках служив у лавах Збройних Сил України. З 2008 по 2014 рік працював трактористом в агрофірмі «Родина». З 30 квітня 2015 року по 18 серпня 2016 року брав участь у бойових діях під час проведення Антитерористичної операції на сході України (АТО).
У чоловіка залишився син Даніїл.
Прощання із захисником відбудеться у п’ятницю, 05 січня 2024 року, об 11:00 на подвір’ї Радіонівської гімназії.

Формування «живого коридору» для зустрічі траурного кортежу розпочнеться о 10:30.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув батько трьох доньок з Дніпропетровської області. Також ми писали, що під час виконання бойового завдання загинув металург з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору