Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув металург з Кривого Рогу

13 грудня 2023 року у районі Водяного Донецької області у бою із загарбниками загинув солдат Дмитро Токарський. Боєць приєднався до лав ЗСУ в рамках мобілізації 25 серпня 2023 року. У цивільному житті Дмитро працював підручним сталевара конвертерного цеху «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

Старший майстер основної виробничої дільниці конверторів Андрій Балуєв працював разом з Дмитром Токарським близько 15-ти років. За словами Андрія, Дмитро завжди дуже сумлінно й відповідально ставився до виробничих обов’язків.

«Дмитро був одним з найкращих за своєю спеціальністю у цеху, – згадує Андрій. – Тому саме він нерідко ставав наставником для молодих працівників, які влаштовувалися на роботу. Дмитро легко й невимушено встановлював спільну мову зі стажерами, та й не тільки з ними. Завдяки доброзичливості та неабиякому почуттю гумору він був душею компанії, з багатьма колегами не лише контактував по роботі, а й товаришував у повсякденному житті. Дмитро завжди був на позитиві та заряджав позитивом усіх навколо. Світла була людина. Звістка про його загибель стала неймовірним шоком для нас. Гірка, страшна, непоправна втрата для цеху».

У Дмитра Токарського залишились дружина Ірина і дві неповнолітні доньки – Аліна та Анастасія.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель металурга на Бахмутському напрямку. Також ми писали про загибель на війні актор Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору