Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Кривого Рогу зґвалтував хлопчика та примушував його дивитися порнографію

Перед судом постане мешканець Кривого Рогу. Восени минулого року він силою затягнув до себе у квартиру неповнолітнього хлопчика. Потім чоловік зґвалтував  його та примусив дивитися порнографію.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, мешканець Кривого Рогу восени минулого року побачив 13-річного хлопчика, який гуляв у дворі багатоквартирного будинку. Чоловік обхопив дитину за шию та силою затягнув у свою квартиру.

Погрожуючи побиттям та застосувавши фізичну силу, він зґвалтував хлопчика. Також він примусив дитину дивитись на мобільному телефоні відеофайли з порнографією.

Зловмисника затримали.

За результатами слідчих заходів і допиту дитини із використанням методики «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження з неповнолітніми, та проведеної експертизи, інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіка підтвердилася.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою без права внесення застави.

Раніше Інформатор писав про те, що чоловік з ВІЛ зґвалтував 12-річну дівчинку. Також повідомлялося про священнослужителя УПЦ (МП), який розбещував своїх доньок

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору