Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловік з ВІЛ зґвалтував 12-річну дівчинку: педофіла з Дніпропетровської області будуть судити

У Дніпропетровській області перед судом постане рецидивіст. Він зайшов у будинок, де раніше мешкав його знайомий. Дорослих у цей час не було. Лише 12-річна дівчинка та її молодший братик. Чолов’яга скористався моментом…

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, у місті Синельникове раніше судимий місцевий мешканець, вже 10 років, як заражений вірусом імунодефіциту людини, зайшов у будинок, де раніше жив його знайомий, а зараз мешкали інші люди з дітьми.

Побачивши, що дорослих немає вдома, чоловік схопив 12-річну дівчинку та затягнув до іншої кімнати. У той час молодший братик вибіг на подвір’я та сховався.
Зловмисник, застосувавши силу, зґвалтував дівчинку.

Сусіди, почувши крик дитини, викликали поліцію та прибігли на місце скоєння злочину.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою без права внесення застави.Йому інкримінують свідоме поставлення іншої особи в небезпеку зараження вірусом імунодефіциту людини, зґвалтування малолітньої дитини та незаконне проникнення до житла.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканка Кривого Рогу віддала свою доньку професійній жебрачці та про те, що у Кривому Розі у поганої матері забрали двох дітей.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору