Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Де у Кривому Розі можна отримати архівну довідку для підтвердження робочого стажу

Щоб отримати архівні довідки для підтвердження робочого стажу та копій документів, які надаються  архівним відділом виконкому Криворізької міської ради, треба звернутися до Центру «Віза». Послуга надається безоплатно. Строк надання публічної послуги – до 30 календарних днів.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

Для отримання довідки необхідно подати такий пакет документів:

  • заяву встановленого зразка документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою особою,
  • копію трудової книжки (щодо документів, що стосуються трудової діяльності особи), крім поновлення трудової книжки у разі її втрати.

В архівному відділі виконкому зберігаються дані щодо ліквідованих підприємств, установ та організацій, які діяли (зареєстровані) тільки в місті Кривий Ріг.

Послуга доступна в електронній формі через електронний кабінет на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради. Докладніше як замовити послугу не виходячи з дому за посиланням https://viza.kr.gov.ua/#/news/4364

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі з’являться нові камери фіксації швидкості руху на дорогах. Писали, що який розмір виплат для військових ухвалив уряд.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору