Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Назавжди 23: на війні загинув працівник «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Під час виконання бойового завдання загинув 23-річний Данило Козлов. Серце захисника зупинилося біля населеного пункту Водяне на Донеччині. У цивільному житті чоловік працював електромонтером у доменному цеху № 1 в «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Данило Козлов виконував свою роботу на дільниці з ремонту перетворювальної техніки, яка є одною із важливих у цеху, адже там електрична енергія перетворюється з одного виду на інший, потрібний для живлення сучасних металургійних агрегатів.

«Данило був справжнім фахівцем у своїй справі, він працював ефективно та безпечно, – говорить Євген Віноградов, заступник начальника доменного цеху № 1 з електрообладнання. – У нашому цеху відбувалось його професійне становлення . Сюди Данило влаштувався після навчання у Гірничо-електромеханічному фаховому коледжі Криворізького національного університета. Талановитий хлопець одразу звернув на себе увагу і керівництва цеху, і колег. Після строкової служби в ЗСУ Данило знову повернувся до ДЦ-1. Добрий, завжди позитивний, готовий допомогти іншим – таким ми назавжди запам’ятаємо Данила Козлова».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув відомий актор з Кривого Рогу Богдан Колесник. Також ми писали, що на Донеччині загинув доброволець з Кривого Рогу Антон Олійник.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко 

Нагору