Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У яких кольорах зустрічати рік Дракона, щоб привернути увагу

Наступний рік буде під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона. Дракон завжди асоціюється з енергією, величчю та впливом. Вибір кольорів для зустрічі такого особливого періоду дуже важливий. Обирайте сприятливі кольори для вбрання, щоб досягти гармонії та достатку в прийдешньому році.

Які кольори найбільш відповідатимуть динаміці та символіці у 2024 році, – передасть Інформатор.

Щасливі кольори для вбрання на Новий рік:

Зелений – найщасливіший колір новорічного вбрання, який є кольором символу року. Наряд смарагдового кольору задобрить китайського Дракона. В езотериці зелений вважається символом достатку, достатку, гармонії і оновлення життя.

Червоний

Наряд червоного кольору на Новий рік варто одягнути тим, хто хоче в 2024 році зустріти другу половинку або зміцнити відносини з нинішнім партнером.

Золотий

Ще один колір, який рекомендуємо одягти на Новий рік. Наряд золотистого кольору приверне фінансове достаток і матеріальне благополуччя у ваше життя в 2024 році.

Фіолетовий

Фіолетовий – ще один відтінок, який задобрить китайського Дракона. Цей яскравий і щасливий колір повністю відповідає смакам китайського знака. В езотериці фіолетовий колір в одязі символізує духовну енергію і зцілення душевних ран.

Несприятливі кольори:

Бежевий

Не варто надягати на Новий рік сукні скромних бежевих, рожевих і блідих відтінків. Китайський Дракон не благословить скромних і непомітних людей.

Білий

Білі наряди на прийдешнє свято також не варто надягати. Такий колір навряд принесе у ваше життя щастя і удачу в наступному році.

Також не варто зустрічати в кольорах: темно-коричневий, чорний, графітовий, темно-жовтий, синій.

Щасливі кольори, щоб зустріти Новий рік

Раніше ми розповідали, як обрати безпечні подарунки для дітей на Новий рік. Писали, про історію виникнення Нового року та що не треба робити у новорічну ніч, аби не накликати біди в оселю.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору