Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під час «зачистки» селища на Сумщині загинув гірник з Кривого Рогу

6 січня, через 10 днів після дня народження, обірвалося життя 28-річного криворіжця Євгенія Ігоровича Полторака. Боєць натрапив на встановлену ворожу розтяжку під час «зачистки» населеного пункту Миропільське Сумської області. У цивільному житті Євгеній Ігорович працював слюсарем з ремонту устаткування дільниці №29 шахти «Покровська».

Повідомляє Інформатор із посиланням на офіційний сайт підприємства КЗРК.

Євгеній народився 27 грудня 1995 року у Кривому Розі. Після закінчення школи навчався в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Криворізький центр професійної освіти», де отримав професію «Електрогазозварник, електрогазозварник на автоматичних та півавтоматичних машинах, контролер зварювальних робіт».

Протягом 2016-2017 року проходив військову строкову службу в лавах ЗСУ. Демобілізувавшись, працевлаштувався на Криворізький залізорудний комбінат, де працював електрогазозварником дільниці гірничомонтажних робіт сервісного управління з ремонту та монтажу шахтного обладнання. Через півтора року обіймав посаду електрослюсаря (слюсаря) чергового та з ремонту устаткування, згодом його перевели на дільницю №29 (підземна дільниця механічної служби).

“За цей час проявив себе сумлінним робітником, який постійно навчався і продовжував опановувати тонкощі слюсарної справи, аби стати професіоналом. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Покровська» й підприємства”, – згадують колеги.

25 серпня 2022 року Євгенія Полторака призвали до лав ЗСУ як досвідченого воїна. Він ніс службу командиром вогнеметного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки. Мав звання молодшого сержанта.

Без чоловіка залишилася дружина Алла Борисівна.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель на фронті добровольця з Кривого Рогу Валерія Сови. Також ми писали, що в ДТП загинув захисник Дніпропетровщини. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору