Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Назавжди 28: біля Кремінної загинув Нацгвардієць і співробітник КЗРК з Кривого Рогу

1 березня перестало битися серце стрільця (помічника кулеметника) НГУ і гірника №6 шахти «Тернівська» Носа Максима Олександровича. 4 березня 2022 року його було мобілізовано до лав ЗСУ як вже досвідченого воїна.  На жаль, 1 березня 2023 року, виконуючи бойове завдання з відсічі і стримування збройної агресії рф, старший солдат загинув на південній околиці Кремінної Луганської області.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку підприємства КЗРК.

Максим Олександрович народився 10 лютого 1994 року у Кривому Розі. Після закінчення школи навчався в Гірничому коледжі ДВНЗ «Криворізький національний університет» за спеціальністю «Підземна розробка корисних копалин». Виробничу практику проходив на Криворізькому залізорудному комбінаті. Трудився учнем кріпильника дільниці №2 (нарізних робіт) шахти «Тернівська». Отримавши диплом, працевлаштувався на «Тернівську» гірником підземним дільниці №33 (очисних робіт). Через два роки обійняв посаду гірничого майстра цієї ж дільниці. Протягом 2015-2016 років проходив строкову службу в лавах Збройних сил України. Повернувшись зі служби, продовжував трудитися на шахті. У 2020-му став гірником очисного забою дільниці №6. Протягом своєї трудової діяльності зарекомендував себе як працьовитий, відповідальний і добросовісний робітник. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Тернівська» і підприємства.

Він мріяв, аби його донька Варвара, рідні й близькі жили у вільній та незалежній державі. Саме це давало йому сили боротися з окупантами. Максим Нос завжди показував приклад мужності, відваги та вірності українському народові.

Без батька залишилася маленька донька Варвара.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель на фронті співробітників КЗРК Андрощука Олега, та бійця з КЗКР Данила Гейко і “Халка” з КЗРК Олександра Онищенка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору