Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під час бою біля Кремінної смертельне поранення отримав боєць і працівник КЗРК

Під час виконання бойового завдання в трьох кілометрах західніше населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської області загинув Андрощук Олег Васильович. Він отримав поранення, не сумісне з життям. 51 річний боєць працював на шахті, «АрселорМіттал Кривий Ріг», та КЗРК

27 травня 2022 року Олега було мобілізовано до лав ЗСУ. Він мав люблячу родину, тому взяв до рук зброю, бо прагнув, щоб вони жили в мирі та злагоді, – передає Інформатор з посиланням на сторінку підприємства.

Олег Васильович народився 25 листопада 1971 року в м. Кривий Ріг. Після закінчення школи навчався в Криворізькому професійно-технічному училищі №46. Отримавши диплом, працевлаштувався на Ново-Криворізький ГЗК слюсарем з ремонту рухомого складу. Потім працював підземним слюсарем черговим та з ремонту устаткування на дільниці внутрішнього шахтного транспорту шахти «Криворізька» (у минулому – «Родіна»). Певний час трудився на різних підприємствах міста – «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Кривбасшахтопроходка», де займав посади, пов’язані безпосередньо із залізницею.

Останнє місце роботи – УЗТ Криворізького залізорудного комбінату, де Олег Васильович трудився складачем поїздів залізничного цеху №2. Зарекомендував себе як працьовитий, відповідальний та сумлінний робітник. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва УЗТ і підприємства.

Без чоловіка залишилася дружина Олена Григорівна, без батька – донька Олена. Невимовний біль щоразу огортає серце, коли сумні звістки сколихують нашу криворізьку землю…

Виражаємо співчуття родині і знайомим полеглого героя.

Вічна Пам’ять та Слава полеглому Герою!

Раніше Інформатор писав про загибель співробітника комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Павла Муравйова

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору