Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Бахмутському напрямку загинув працівник КЗРК

26 січня, у Бахмутському напрямку загинув водій кулеметного взводу І механізованого батальйону та електрослюсар КЗРК Данило Олексійович Гейко. Йому назавжди залишиться 21 рік. Протягом 2020-2021 років проходив строкову службу в ЗСУ. 7 грудня 2022 року його було мобілізовано як вже досвідченого воїна.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на АТ «Криворізький залізорудний комбінат».

Данило народився у Кривому Розі. Після закінчення школи навчався у Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї, який закінчив у 2019 році. У серпні цього ж року працевлаштувався на Криворізький залізорудний комбінат. Трудився електрослюсарем (слюсарем) черговим та з ремонту устаткування дільниці №16 (спуску-підйому) шахти «Козацька».

Ніс службу водієм кулеметного взводу І механізованого батальйону військової частини А1302. Мріяв жити у вільній України. Мав багато планів на життя, які хотів втілити вже після Перемоги України.

“Світла пам’ять про Данила назавжди залишиться в серцях працівників комбінату та побратимів, всіх тих, хто особисто знав цю чудову людину, надійного друга і товариша”, – керівництво та трудовий колектив КЗРК.

Раніше ми розповідали, що за Батьківщину поклав своє життя 56-річний боєць з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору