Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У дитячому застосунку Monobank з’явиться пес Патрон: що він буде робити

Вже з першого лютого в оновленій версії дитячого застосунку Monobank з’явиться пес Патрон. Він разом з дітьми буде робити різні добрі справи та розпізнавати міни. Про це розповів співзасновник Monobank Олег Гороховський. Він зазначив, що у банку вже понад 180 тисяч клієнтів-дітей.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

«Загальний улюбленець пес Патрон ексклюзивно вибрав Моно, як банк, в якому він обслуговуватиметься разом з нашими дітьми. Найбільшою проблемою було домовитися про це з нашим Котом – він спочатку сильно офігел від такої постановки питання і навіть кілька днів не підходив до своєї тарілки з їжею. Поки ми йому не показали гру «Сапер» у дитячих Банках, де Патрон шукає міни», – написав Гороховський.

У Monobank можна оформити картку своїй дитині

Дитяча картка від monobank — це безплатна картка зі своїм окремим рахунком, але її випускають у зв’язці з батьківською. Оформити її може будь-який дорослий клієнт для дитини у віці від 6 до 16 років. У батьків буде повний контроль над витратами дитини, і за бажанням можна їх обмежувати.

Процес оформлення картки простий і в процесі оформлення потрібно вирішити, якою буде картка: віртуальною або пластиковою. Вона цілком може існувати в електронному вигляді. Щоб розраховуватися в магазинах або в транспорті, досить додати її в електронний гаманець Apple Pay або Google Pay, але такий варіант доступний дітям від 12 років. Оформити дитячу картку від monobank можна за посиланням.

Пес Патрон тепер працює з Котом

Котопес у Monobank

Патрон навчить дітей розпізнавати міни

Раніше ми розповідали, про розмитнення авто у кілька кліків в Дії: Мінцифри презентували калькулятор митного збору.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору