Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Від важкого поранення на фронті, загинув криворізький ультрас “Халк” і працівник КЗРК

18 січня у віці 22 років, у бою з окупантом, зі зброєю у руках як справжній воїн, віддав життя представник червоно-білого руху і Centuria. Олександр Онищенко з позивним «Халк» захищав Україну під час повномасштабного вторгнення росії. Боєць зазнав важкого поранення під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку. Серце воїна зупинилося в госпіталі.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку криворізького ФК.

“Молодий, сильний, мужній і непереможений, таким ти навічно залишишься у пам‘яті нашої родини”, – пишуть побратими.

Його ім’я навіки закарбувалась в тисячолітню боротьбу України за національне майбутнє.

“Ціна яку ми платимо за життя сьогодні, неоціненна, ми всім червоно-білим рухом висловлюємо співчуття родині і обіцяємо що пам‘ять про героїв буде завжди жити, а їх місце на нашому секторі назавжди залишиться за ними”, – говорять однодумці Сашка.

Олександр Вікторович народився 11 травня 2000 року в м. Кривий Ріг. Після закінчення школи вступив до Гірничого коледжу ДВНЗ «Криворізький національний університет», у якому здобув спеціальність «Підземна розробка корисних копалин».

За цей час проявив себе справжнім професіоналом, який пізнавав тонкощі гірничої справи. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Криворізька» й підприємства.

З 27 липня 2020 року до 23 грудня 2021 року проходив строкову службу у Збройних силах України. 25 лютого 2022 року був мобілізований під час повномасштабної агресії рф проти України, як досвідчений воїн. Мріяв жити у вільній і незалежній Україні та мати щасливе майбутнє, тому був мужнім, сильним і незламним Захисником, яким пишалися рідні, друзі, колеги та побратими. У званні старшого солдата ніс службу стрільцем-снайпером відділення охорони взводу охорони роти охорони військової частини А3750. Виконуючи бойове завдання, отримав важке поранення і 18 січня помер в КП «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова».

Без чоловіка залишилася дружина Дар’я Олегівна.

Вічна Пам’ять та Слава полеглому Герою!

Редакція Інформатору виражає щирі співчуття родині, близьким і побратимам загиблого Героя.

Прощання з Олександром відбудеться 21 січня о 13:00 по вулиці Житомирська, 5.

Раніше ми повідомляли про загибель на фронті 33-річного фаната ФК “Кривбас”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору