Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Від поранень, отриманих у бою у Харківській області, помер співробітник КЗРК

20 вересня від поранень, отриманих у бою в районі села Оскол Харківській області, помер співробітник комбінату КЗРК, командир танкового взводу танкової роти танкового батальйону 17-ої окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка Олександр Вікторович Целік.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства.

Олександр Вікторович Целік народився 29 липня 1978 року у Кривому Розі. Після закінчення ПТУ№29 отримав робітничу професію, а потім здобув дві вищих освіти.

З 2011 року працював на КЗРК охоронником мобільної групи. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва підприємства й управління забезпечення режиму та охорони.

29 жовтня 2019 року Олександр Вікторович пішов служити за контрактом в Збройні сили України.Ніс службу командиром танкового взводу танкової роти танкового батальйону у в/ч А3283. Мав звання сержанта.

Під час виконання бойового завдання в районі н.п. Оскіл Харківської області він отримав поранення, від яких помер. Олександр Целік до кінця свого життя боронив Україну і мріяв вигнати окупантів з нашої землі. 

Без чоловіка залишилася дружина Ольга Володимирівна, без батька – син Єгор.

Інформатор приносить свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про загибель співробітника комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Дениса Савицького

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору