Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У боях за свободу України загинув співробітник Криворізького залізорудного комбінату

11 листопада у боях за свободу та незалежність України загнув машиніст  екскаватора служби навантаження залізничного цеху №2 управління залізничного транспорту КЗРК Сергій Гнатюк. Це сталося поблизу н.п. Заможне Бериславського району Херсонської області.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства.

Сергій Анатолійович Гнатюк народився в с. Новофедорівка Казанківського району Миколаївської області. Після закінчення школи навчався в Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї й працював на Криворізькому залізорудному комбінаті.

26 лютого 2022 року з початку повномасштабної агресії рф проти України Сергія Гнатюка було мобілізовано до Збройних сил України як досвідченого воїна. Мав звання молодшого сержанта. Під час служби проявив стійкість та мужність, вірність військовій присязі. 11 листопада 2022 року він загинув під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Заможне Бериславського району Херсонської області внаслідок підриву на міні.

Без чоловіка залишилася дружина Анна Миколаївна, без батька – син Нікіта.

Раніше Інформатор писав про те, що захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України загинув старший матрос в/ч А3199 Ілля Вікторович Маркевич.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору