Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув металург і нацгвардієць Валерій Сова

24 грудня 2023 року в бою із ворогом загинув співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг” Валерій Сова. Боєць прийняв свій останній бій у районі населеного пункту Серебрянка Донецької області. Захисник служив гранатометником взводу оперативного призначення Національної Гвардії України.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства.

Мобілізували Валерія у листопаді 2022 року. У цивільному житті він працював підручним сталевара конвертерного цеху.

Як розповів начальник зміни відділення безперервного розливання сталі конвертерного цеху Сергій Ромась, Валерій Сова був одним з найкращих підручних сталевара установки позапічної обробки сталі. «Робота підручного сталевара дуже важка, – говорить Сергій Ромась. – Але ніхто ніколи не чув від Валерія жодних нарікань чи відмови виконувати завдання. Він сумлінно робив свою справу, розвивався професійно.  Я впевнений, що невдовзі він став би сталеваром, а в перспективі й старшим сталеваром. Це був спокійний, врівноважений, мудрий молодий чоловік, якого поважали у колективі. Пожартувати міг так, що сміялися всі. Валерій дуже любив свою родину… Його загибель – страшна втрата для родини, для всіх нас».

У військового залишилася дружина Вікторія, донька Вероніка та син Нікіта.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, колегам загиблого воїна.

Раніше Інформатор повідомляв, що перебуваючи у відпустці помер боєць з Дніпропетровщини. Також ми писали, що на війні загинув доброволець з Криворіжжя.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору