Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вечеря за 30 хвилин: готуємо печінку в клярі

Проста куряча печінка може вас здивувати, тільки відмовтеся від класичного обсмажування. Слідуйте за цим рецептом і приготуйте печінку в клярі!

Достатньо доповнити печінку простим кляром з борошна, яйця, води та спецій, як інгредієнт набуває нових привабливих рис, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 500 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 150 мл
  • Олія соняшникова – 100 мл

Рецепт приготування:

Печінку помийте, видаліть плівки й наріжте шматочками. Посоліть.

Для кляру яйце збийте з 60 г борошна, сіллю, перцем. Додайте воду і перемішайте до однорідної маси.

Решту борошна насипте в пласку тарілку. Шматочки печінки спочатку обваляйте в борошні, потім умочіть у кляр.

У сковороді розігрійте олію і смажте печінку з двох богів, по 3-4 хвилини з кожного, до золотистої скоринки. Викладіть готову печінку на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Потім перекладіть у тарілку і подавайте теплою.

Раніше ми розповідали, як приготувати курку гриль за рецептом Леді Гага.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Нагору