Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зворушлива історія кохання двох військовослужбовців Криворізької танкової бригади

Кажуть, що немає перепони, яку не зможе здолати справжнє кохання. Навіть на війні люди зустрічаються, закохуються і разом йдуть до перемоги. Закохана пара з Криворізької 17-ої танкової бригади імені Костя Пестушка тому приклад.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу 17-ої танкової бригади, головний сержант Олександр та фельдшер медичного пункту Катерина зустрілися на війні ще у 2014 році, під Старобешевим. Вони проходили військову службу в одній бригаді.

Як згадує Олександр: “Тоді волонтери привезли велику кількість різноманітних медикаментів в наш підрозділ, а ніхто з нас не маючи медичної освіти не міг порозподіляти їх правильно. Тому було вирішено запросити медиків аби ті допомогли розібратися з медичною допомогою яка надійшла. Коли я тільки її побачив то можна сказати відразу закохався, молода, гарна, трохи розгублений виразний погляд, ну як в таку можна було б не закохатися? Вона покорила мене і вперше я зніяковів, адже ніяк не міг наважитися попросити її номер телефону. Мені довелося вигадати що номер потрібен на той випадок якщо щось трапиться і потрібна буде медична допомога. Чого б я тільки не вигадав та не наговорив в той момент аби здобути її номер телефону. Мені здається, що вона тоді все відразу зрозуміла, але підіграла мені, в чому я дуже їй вдячний”.

Олександр каже, що пам’ятає усі деталі зустрічі, навіть те, як була одягнута його Катя.

Чоловік пояснює: “Звісно складно мати відносини в такий нелегкий період, під час війни, але що зараз легко? Всім складно. Зараз ми обоє проходимо військову службу. Нам дуже пощастило що знаходимося в одній бригаді та маємо можливість хоч інколи зустрічатися. Під час війни дуже складно мати відносини та жити повноцінним життям, але це варто того. Я не шкодую про той час що ми разом. Наразі ми ще офіційно не зареєстрували свій шлюб. Причина на це дуже проста: кожна дівчина ще з дитинства мріє про гарне весілля, білосніжну сукню, букет… зараз не час для таких церемоній, після війни обов’язково зіграємо пишне весілля».
– «Не в актах з реєстрації шлюбу щастя, щастя воно ось, зовсім близько, в довірі та вірності один одному. Ми щасливі й це головне. Наразі найважливішим є скоріше припинення війни та здобуття омріяної Перемоги. Хочемо побажати кожному зустріти свою другу половинку та бути щасливими», – доповнила розповідь Катерина.
Раніше Інформатор писав про те, як у 2022 році змінилася кількість шлюбів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору