Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Його рука врятувала життя побратимам: у лікарні Дніпра спасають бійця, у якого влучив ворожий дрон

22-річний Назар до війни працював помічником машиніста на залізничному транспорті. На фронт пішов добровольцем. Ворожий дрон поцілив прямо в кабіну його бойового автомобіля. Вибухом відірвало руку. Зараз хлопця рятують медики.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на генерального директора Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергія Риженка, в Донецькій області, де воював Назар, в його автомобіль влетів дрон і відірвав бійцю руку. Виникла кровотеча. Бойові побратими залишилися живі, а Назара, обпеченого, без ознак життя, доставили спочатку до однієї лікарні Донецької області, потім миттєво доправлений до Мечникова.

В реанімації, на ліках, які підтримують життя, він прийшов до свідомості, побачив, що лівої руки по лікоть немає.
Наразі поранений швидко іде на поправку. Рани на обличчі та тілі загоюються. Але він дуже хвилюється про те, як його стан сприйме кохана дівчина Аліна, без якої майбутнє не уявляє.
Лікарі заспокоюють, пояснюють, що гарне протезування максимально замістить всі функції лівої руки.

Як пише Риженко: “І буде Назарій водити потяг, машину та дітей до школи. Для цього потрібен час… Все саме страшне позаду”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі рятують вагітну жінку капітана ЗСУ. Також повідомлялося про те, що у Дніпрі рятують вчителя, обличчя якого розірвало снарядом.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору