Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Професійному спортсмену веслувальнику відірвало ногу після прямого влучання з танка: чоловіка рятують у Дніпрі

Володимир професійний спортсмен з веслування. Він виборював чемпіонство в Україні та за кордоном. Але під час повномасштабного вторгнення пішов захищати рідну землю зі зброєю в руках. Володимир тричі повертався до своїх побратимів після поранень, але цього разу потрапив під обстріл з танка і втратив ногу.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост Сергія Риженко.

“Стікаючи кров’ю, після прямого влучення танка, з відірваною ногою, яка була поруч, та з бажанням лікарів зберегти кінцівку, був доставлений до Мечникова… Завідувач центру травматології, провів операцію, яка дозволить пришвидшити реабілітацію і поставити надійний протез”, – пише гендиректор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Всі друзі не забувають героя, чекають його повернення на службу в якості інструктора. Його дівчина Оксана також постійно знаходиться поряд. До війни вони не встигли одружитись.

“Вона моя “нога”, серце і любов. Обов’язково буде перемога і наше весілля в моєму рідному Миколаєві”, – каже Володимир, починаючи ходити на милицях.

Раніше ми розповідали, що Дніпровські лікарі дістали кулю з шиї бійця, а також про те що у Мечникова врятували шахтаря з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору