Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпрі у лікарні імені Мечникова врятували хлопця, якого втягнули з під зруйнованого обстрілом будинку у Краматорську

У Дніпровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова продовжують рятувати жертв російських обстрілів. Серед них студент Харківського університету радіоелектроніки Дмитро. Хлопець приїхав до Краматорську у гості до мами та ледь не загинув. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генерального директора лікарні Сергія Риженка, батьки хлопця були в гостях. Після потрапляння ракети в будинок першого лютого, усі загинули. Його та сусіда тяжкопоранених витягли з-під завалів.

У лікарні Мечникова Дмитро згадав, що бачив біло-жовтий спалах, тиск по всьому тілу, нудота, відчуття, що присипало вугіллям, важку безпросвітну темряву. У поранений душі попрощався з рідними, помолився. Потім постарався щебінь виплюнути з рота, не вийшло. Задихаючись, проковтнув. Ліва частина тіла виявилася притиснута плитою. Крізь зуби намагався покликати на допомогу. Почувши звуки, як міг, замикав. З розбитою головою, розламаним носом, поламаною рукою, після надання допомоги у Краматорську доставлений до Мечникова…
Маніпуляції, операції – все позаду.
Діма готується до виписки, чекає на маму, яка вирішила для себе, що народила його вдруге.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпровській лікарні імені Мечникова рятують чоловіка після вибухової травми.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору