Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік розгулював по місту без паспорта, але з підробним військовим квитком

Інколи лише уважність співробітників поліції та їх знання людської психологію дозволяють виявити у натовпі правопорушника. “Бігаючи” очі, нервозність – все це дозволяє припустити, що людині є чого боятися. І тоді правоохоронці перевіряють документи.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізькій міський відділ Управління поліції охорони, 04.02.2023 року о 12.52 години у Тернівському районі, під час патрулювання вулиць міста, увагу поліцейських привернув підозрілий чоловік. Його було зупинено. Під час проведення перевірки документів, у затриманого знайшли військовий квиток, якій мав явні ознаки підробки. До речі, паспорт громадянина України чоловік при собі не мав.
Пред’явивши військовий квиток № АВ 332825, на ім’я Тимошенко Сергій Сергійович 1978 року народження правоохоронці помітили, що фотографія в даному військовому квитку переклеєна та відсутня печатка на фотографії.

Фотографія в даному військовому квитку переклеєна та відсутня печатка на фотографії.

Фотографія в даному військовому квитку переклеєна та відсутня печатка на фотографії.

Працівниками поліції охорони, на місце була викликана слідчо-оперативна група Тернівського району. Пізніше з’ясували справжнє імя громадянина, 1990 року народження.
Тепер чоловіку загрожує відповідальність згідно з Кримінальними Кодексом України.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі затримали чоловіка, який курив на зупинці та мав підробні документи.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору