Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

З відірваною ногою виповз на спині з палаючої автівки: у Дніпрі врятували 21-річного спортсмена, який обороняв Донеччину

Автівка, в якій їхав 21-річний Станіслав з побратимами, підірвалася ворожій міні. На жаль, ніхто крім Станіслава не вижив. Хлопець і сам дивом залишився живим. Він виповз з машини, яка горіла і знепритомнів. У Дніпрі в лікарні імені Мечникова хлопця витягли “з того світу”.

Як розповідає Інформатор з посиланням на пост Сергія Риженко, 21-річний боєць був доставлений у лікарню у стані коми. Лікарі зробили все можливе, щоб він не помер.

У 18 років хлопець став чемпіоном світу серед юніорів по кікбоксінгу. Закінчив університет, отримав юридичну та економічну освіту.

На початку війни Станіслав поклав медалі і дипломи на полицю та поїхав на Донбас, де зустрівся віч-на-віч зі смертю. Саме там, міна розірвала автівку військових на шматочки. Всі загинули, але Станіслав з відірваною кінцівкою та вирваними шматками плоті на спині виповз з палаючої машини і знепритомнів.

 Позаду реанімація, велика кількість операцій, але вижив, ставши символом великої людської любові та жаги до життя. Жалість його не зігріває. Він готовий до щасливого життя. Усміхнений, покидає Дніпро, лікарню Мечникова”, – пише Сергій Риженко.

Раніше ми розповідали, що Дніпровські лікарі дістали кулю з шиї бійця, а також про те що у Мечникова врятували шахтаря з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору