Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 15 березня для всіх знаків Зодіаку: що радять зірки

У цей день відкриється багато правди. Овнам краще триматися подалі від людей, яким вони могли нашкодити або колись збрехали.

День, в який здійсняться давні сподівання, – пише Інформатор.

Тілець

Тільці, зберігайте терпіння та дійте, опираючись на інтуїцію. У цей день логіка вам аж ніяк не допоможе, а от серце знайде правильний шлях.

Близнюки

Сконцентруйтеся на речах, які ви можете зробити тут та зараз. Не завантажуйте свою голову чужими проблемами та регулюйте власні емоції.

Рак

Не чекайте, що вам все даватиметься легко. Задля перемоги та нагороди доведеться добре попрацювати, але воно того буде варте.

Лев

Леви, вам доведеться проживати минулий досвід, тому подумайте, чи винесли ви уроки з того, що з вами колись відбувалося.

Діва

Вам вдасться реалізувати свої плани, і до того ж дуже швидко та просто. Головне, підготуйтеся та не квапте події.

Тереза

У вас не вистачає терпіння для стосунків. Необхідно поговорити зі своїм партнером та знайти компроміс, який задовільнить вас обох.

Скорпіон

Намагайтеся не довіряти незнайомцям, і якомога менше спілкуватися з підозрілими особистостями. У цей день для вас не все може пройти добре.

Козоріг

Козероги, прийде новина, яка змінить ваше ставлення до ситуації. Намагайтеся зрозуміти усі сторони та не засуджувати наперед.

Стрілець

Стрільці, не втрачайте своєї пильності та пам’ятайте, що ви не можете знати все про всіх. Бережіться снобізму та гордині.

Водолій

Водолії, у вас з’явиться можливість пишатися собою. Будьте терплячими та цілеспрямованими, і все вийде найкращим чином.

Риба

Риби, у вас виникне запитання, відповідь на яке ви так і не знайдете. Наберіться терпіння та почекайте ще трохи. Цей день ваш запит не задовільниться.

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області можуть продавати морепродукти з важкими металами. Писали про те, що над Дніпропетровською областю збили ворожий безпілотник та про те, що в пологовому у Дніпропетровській області допомогли з’явитися на світ малюку пари нацгвардійців.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору