Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В пологовому у Дніпропетровській області допомогли з’явитися на світ малюку пари нацгвардійців

В пологовому будинку Дніпропетровської області у пари нацгвардійців народилася дівчинка. Вони вдвох офіцери національної Гвардії України, вона молодший лейтенант, він капітан. Познайомилися в 2019 році перебуваючи в АТО. У 2020 в місті Волноваха закохані одружилися.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на пологовий Мечникова.

Проходили службу завжди разом, постійно поруч, спочатку в ЗСУ, а потім в національній Гвардії України. Повномасштабна війна застала усіх зненацька, і чоловік у складі штурмового батальйону в місті Соледар отримав тяжке поранення. Наразі, він проходить лікування у лікарні Дніпра, відділення травматології. Вагітна дружина кожного дня коло нього поряд до самих пологів.

“Результатом їхнього кохання стало нове життя. Народилась їх маленька донечка, яка можливо в майбутньому також стане військовою. Тепер їх почуття загартовані, як сталь, надійніші, ніж броня і щирі, як віра у перемогу України”, – написано на сторінці.

Щаслива сім’я нацгвардійців

Раніше ми розповідали, що звільнена з російського полону Мар’яна Мамонова стала мамою. Писали про  те, що в родині криворізького нацгвардійця народилася донька.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору