Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Звільнена з російського полону Мар’яна Мамонова стала мамою

Медикиня з Рівненської області Мар’яна Мамонова, яка перебувала у російському полоні, вночі 25 вересня стала мамою. Вона народила здорову дівчинку. Пологи відбувались у Луцькому перинатальному центрі.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна.

За інформацією ЧаРівне, дівчинка народилась 25 вересня близько 4 години ранку із вагою 3255 грамів, зріст – 56 см. Радісну звістку повідомила мама Мар’яни. За її словами донька та внучка почуваються добре.

На народження дівчинки відреагував заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко. Він привітав родину з поповненням та зазначив, що радий тому, що дитина з’явилася на світ саме в Україні.

Мар’яна Мамонова військовий медик, потрапила в полон на початку квітня цього року. Повернулася додому 21 вересня з ще 214 українськими захисниками та захисницями. Вже тоді Президент сказав, що насправді додому повернулося більше українців. Тож сьогодні вітаємо родину з новою Українкою! Радіємо, що дитинка з’явилася на світ тут, в нашій рідній та сильній країні! Звичайно мати та малеча перебувають під наглядом медиків та отримають все необхідне“, – написав Тимошенко.

Фото дівчинки

Фото дівчинки

Маму та новонароджену привітав і мер Рівного. Він повідомив, що дівчинку назвали Анною.

Слава Богу! Вболівали за них всією країною. Вітаємо маленьку україночку Анну та її батьків! Це неймовірна новина! Щасливої долі тобі, маленька! Рости під мирним небом в любові та злагоді“, – написав Олександр Третяк.

Обмін полоненими

З російського полону військова медикиня Мар’яна Мамонова разом з іншими українськими Героями повернулася 21 вересня під час обміну полоненими. Тоді з полону Україна повернула 215 людей. Це військові, прикордонники, поліцейські, моряки, нацгвардійці, ТРошники, митники, цивільні. Серед них – офіцери, командири, Герої України, захисники «Азовсталі» і вагітні жінки-військові.

За словами Зеленського, ми обміняли 200 наших героїв на Медведчука, який вже дав усі можливі покази слідству. “А 5 героїв-командирів «Азовсталі» – на 55 російських полонених, які не мають для нас жодного інтересу”, – додав президент. На переконання глави держави, це вагомий результат, який став наслідком правильної тактики з використанням позиції сили, включно з результатами фронтової роботи ЗСУ.

Раніше Інформатор писав про те, що 21 вересня, Україна повернула 215 бранців з російського полону, зокрема захисників з Азовсталі і командирів полку «Азов».

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Нагору