Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області можуть продавати морепродукти з важкими металами

В Україну завезли мікс заморожених морепродуктів із перевищеним рівнем кадмію з Литви. Небезпечні продукти можуть реалізувати і у Дніпропетровській області. При виявленні даного продукту в обігу треба терміново повідомити у Головне управління Держпродспоживслужби. 

Повідомляє Інформатор.

“Від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційні повідомлення, отримане системою швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF), стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у замороженому міксі морепродуктів (виробник: Zejiang Zhoufu food Co. LTD, China), що експортувалися з Литовської Республіки (відправник: UAB «Plunges kooperatine prekyba», Lithuania) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЧУНАЙ-УКРАЇНА», вул. Солом’янська, 3, офіс 6, м. Київ, 03110)”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпропетровській області з полиць магазинів прибирають деякі солодкі батончики. Також ми писали про захмарні ціни на продукти у Дніпропетровській області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору