Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

З полиць магазинів Дніпропетровської області прибирають деякі солодкі батончики: у чому причина

 З 13 січня, у Дніпропетровській області припинили виробництво і продаж продукції TOB “Українсько-німецької фірми “Трюфф Роял”. Така заборона діє тимчасово. Наразі заборонили виробництво та обіг на 10 днів. Все це через можливе потрапляння у продукцію металевих або сторонніх домішок. Також виробник не надав документи про вилучення з обігу небезпечної продукції.

Як повідомляє Інформатор, компанія “Трюфф Роял” виготовляє переважно солодощі, протеїнові батончики та батончики з горіхами та сухофруктами.

До речі, нещодавно у соцмережах споживачі неодноразово скаржилися на наявність сторонніх предметів у батончиках даної фірми.

Також на виробництві помічені працівники без спецодягу та в особистих прикрасах. Потужність не підтримується у чистому стані: у цеху приготування суміші для виготовлення батончиків не забезпечений задовільний санітарний стан контейнерів, ємностей для відходів, їх маркування, очищення, миття та дезінфекція, – пишуть у Держпродспоживслужбі.

Відходи зберігаються у цеху приготування суміші для батончиків.

Тому головний державний ветеринарний інспектор Дніпропетровської області Потоцький Олег Васильович зобов’язав компанію, до 26 січня, розробити та застосувати коригувальні дії для усунення причин невідповідностей виробництва харчових продуктів.

Батончик фірми “Трюфф роял”

Протеїновий батончик фірми “Трюфф роял”

Раніше ми повідомляли, що на території Дніпропетровської області у курячих нагетсах знайшли сальмонелу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

Нагору