Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо домашні ковбаски гриль з фаршу

З цим рецептом ти назавжди закохаєшся в домашні ковбаски! Для ковбасок знадобляться очищені та підготовлені свинячі оболочки!

Інформатор розповість покроковий рецепт ковбасок.

Інгредієнти:

  • Свинина 1.5 кг.
  • Сіль 1 стол.л.
  • Перець гострий стручковий 1 грам.
  • Перець чорний мелений 1 чайн.л.
  • Фенхель 1 чайн.л.
  • Вино червоне 200 мл.
  • Свинна оболочка 200 грам.

Рецепт домашніх ковбасок:

З м’яса зрізати зайвий жир і нарізати його на зручні шматки, потім перемолоти в м’ясорубці. У фарш додати солі, фенхелю, суміші перців, все перемішати. Додати вино та перемішати знову.

Встановити на м’ясорубку спеціальну насадку для ковбасок, надіти на неї оболочку і починати вичавлювати з них ковбасу, рівномірно розподіляючи її по всій довжині оболочки. Яку довжину потрібно вибираємо самі. Оболочки можна замотати товстою ниткою. Я робила ковбаски довжиною в 25 см.

Тепер отримані ковбаски смажимо на своє задоволення на грилі або на мангалі, або на вугіллі, як сподобається.

Дуже смачні виходять ковбаски гриль!

Раніше ми розповідали, як приготувати торт без випічки.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгені Глубінок

 

Нагору