Кривий Ріг До сайту

Легке і тане у роті: як приготувати новорічне печиво «Сніжки»

Печиво “Сніжки” – мінімум продуктів і максимум задоволення. Ніжне, тане в роті печиво, не залишить нікого байдужим! Перед подачею випічка посипається цукровою пудрою і печиво стає схожим на сніжки.

Реклама

Ці пухнасті білосніжні кульки зліплені з найпростішого пісочного тіста, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Вершкове масло дістаньте з холодильника і залиште за кімнатної температури, щоб стало м’яким.

Горіхи злегка обсмажте на сухій сковороді або в духовці. Коли остигнуть, дрібно наріжте або грубо побийте у блендері.

Реклама

М’яке вершкове масло збийте із цукром на середній швидкості впродовж хвилини. Додайте ванільний екстракт і сіль, перемішайте на середній швидкості до однорідної консистенції. Всипте просіяне борошно і подрібнені горіхи. Перемішайте на низькій швидкості до утворення крихти.

Застеліть деко пергаментним папером.

Руками скачайте з тіста невеликі кульки, як у відео.

Реклама

Викладіть заготовки на відстані одна від одної. Випікайте у завчасно розігрітій духовці за температури 180°С впродовж 15-20 хвилин — печиво має лише трохи зарум’янитися.

Готове печиво залиште на деці приблизно на 2 хвилини.

Потім обережно обкачайте кожне у цукровій пудрі. Або зробіть, як у відео — насипте пудру в пакет із застібкою, покладіть декілька кульок і обережно перемішайте. У такий спосіб покрийте цукровою пудрою все печиво. Струсіть з кульок надлишки й розкладіть їх на деці.

Реклама

Коли печиво остигне, присипте його ще раз пудрою.

Раніше ми розповідали, як приготувати “Віночки з сосисками”. Писали, як приготувати закуску “Ялинку” та курячі гомілки у медовому соусі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок