Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Планові відключення теплопостачання у Кривому Розі: скільки доведеться сидіти без тепла

Цьогоріч опалювальний сезон у Кривому Розі розпочався дуже складно. Деякі будинки по два тижні були без тепла і досі у місті тривають кількаденні відключення. «Криворізька теплоцентраль» повідомила, що здійснює планові відключення на тепломережах.

Як повідомляє Інформатор із посиланням на АТ «Криворізька теплоцентраль», це необхідно для покращення техніко-економічних показників системи теплопостачання.

Планові відключення відбуваються строком на одну добу. Однак через складні ділянки розташування трубопроводів, а також проведення підготовчих та земляних робіт, відключення можуть тривати і довше, – пишуть фахівці.

Ремонтні роботи дозволять суттєво підвищити тиск у мережі та покращити теплозабезпечення споживачів.

«Колектив АТ «Криворізька теплоцентраль» перепрошує за тимчасові незручності і, звісно, прикладає максимум зусиль, аби скоротити час проведення планових робіт та якомога швидше відновити подачу тепла у домівки криворіжців. Оскільки основні сили колективу підприємства сконцентровані саме на ліквідації пошкоджень, є певні затримки з виконанням благоустрою. Однак як тільки будуть покращені техніко-економічні показники системи теплопостачання, АТ «Криворізька теплоцентраль» виконає благоустрій на відповідних ділянках.», – пишуть теплоенергетики.

Раніше Інформатор повідомляв, як будуть платити криворіжці за опалення, якщо його не було. Також ми писали, що у Дніпропетровській області лікарня переплатила мільйон гривень за опалення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору