Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Бахмутському напрямку загинув 22-річний поліцейський та випускник “КОЛІЯ” з Кривого Рогу

В боях за свободу та незалежність України загинув дільничний інспектор поліції Віктор Станіславович Калакай. Це сталося 13 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку. Хлопцю було лише 22 роки. Він був єдиним сином депутата Лозуватської сільради Наталії Вікторівни Калакай.

Як повідомляє Інформаторі з посиланням на Криворізьку РВА та Лозуватську сільську раду, Віктор Калакай народився 24 серпня 2001 року.

“Він любив життя, родину і близьких. Любив країну. Він з юності прагнув справедливості та чесності”, – йдеться у повідомленні Криворізької РВА.

Старші класи закінчив Криворізький ліцеї «КОЛІЯ» та вступив у Донецький юридичний інститут МВС України. Після випуску отримав звання лейтенанта.

З 2021 року слідкував за порядком і допомагав людям працюючи дільничним в Інгулецькому районі міста Кривого Рогу.

У березні 2023 року перевівся у спецпідрозділ “Лють”. Увесь цей час перебував на захисті нашої держави на території Донецької області, за що отримав подяку та нагрудний знак “За відвагу в службі”.

Щирий, добрий, з незліченною кількістю ідей і планів на життя. Люблячий син і брат.

13 грудня Віктора Калакая не стало.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на війні загинув токар з комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”. Також повідомлялося про те, що  на війні загинув молодий боєць з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору