Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Бахмутському напрямку загинув боєць штурмової бригади з Криворізького району

8 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку загинув Олексій Михайлович Чурбаков. Бійцю було 34 роки. Захисник був родом з Лозуватської громади.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Криворізьку районну державну адміністрацію.

“Щирий, з чарівною посмішкою та прекрасним почуттям гумору. Олексій Михайлович любив життя, свою професію і всім серцем рідну країну. Не уявляв життя без дружини і дітей. Шанував мати і сестер”, – згадують полеглого бійця односельці.

Олексій Чубраков служив у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ старшим солдатом на посаді старшого оператора 1 відділення радіоелектронної боротьби взводу радіоелектронної боротьби аеромобільного батальйону.

“Біль, який не проходить з плином часу. У цій жорстокій війні ми втрачаємо найкращих. Ми всі мусимо бути сильними, щоб відплатити за кожне втрачене життя і повернути загарбані ворогом території. Герої не вмирають!” – зазначив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.

Попрощатися з Олексієм зможуть більш ніж через місяць після його загибелі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час бойового завдання загинув доброволець з Криворізького району. Також ми писали, що під Бахмутом загинув санітар-стрілець з Криворізького району.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору