Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Котельні всі запущені, але у квартирах +12 градусів: “Теплоцентраль” пояснює, чому у квартирах криворіжців досі немає опалення

Опалювальний сезон у Кривому Розі розпочався 10 листопада. Але станом на 22 листопада деякі криворіжці і досі без тепла. Представники “Теплоцентралі” виправдовуються тим, що влітку росіяни підірвали Каховську ГЕС, саме тому опалювальний сезон у деяких будинках і досі не розпочався.

Теплоцентраль” звітує,що всі котельні запущені в роботу і подають тепло у домівки криворіжців, – передає Інформатор.

2,5% житлових будинків, які Криворізька теплоцентраль має забезпечувати теплом, поки залишаються без подачі центрального опалення.

Наприклад по вулиці Павла Глазового на декілька будинків “Теплоцентраль” взагалі ще не подала тепло, – повідомили у Центрі керуючих компаній.

“На заваді (увімкнення опалення) стоять пошкодження на тепломережах, які виникли через підрив Каховської ГЕС. І усунення яких потребує певного часу та відповідних матеріалів”, – виправдовуються представники компанії.

Як відомо, влітку поточного року окупанти підірвали Каховську ГЕС, в результаті чого більша частина Кривого Рогу відчула суттєву нестачу питної води. Через що було накладено обмеження щодо використання питної води у місті.

За повідомленням від “Теплоцентралі”, саме це  завадило у повному обсязі провести гідравлічні випробування на щільність та міцність теплових мереж і в результаті виникли пошкодження на тепломережах.

Також мешканцям нагадали про своєчасну оплату заборгованості за спожите тепло. Адже від цього також залежить безперебійне проходження поточного опалювального сезону та вчасна закупка трубопроводів, арматури, інших матеріалів.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровській області лікарня привласнила мільйон гривень за опалення. Також ми писали, що у Криворізькому районі громада перейшла на електроопалення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору