Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Криворізькому районі посадовець за гроші обіцяв “вирішити ” земельне питання

У Криворізькому районі заступник голови однієї з селищних рад вимагав гроші у підприємця. За це він пообіцяв вирішити питання що до виділення земельної ділянки. Хабарника затримали.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Жовтневий районний суд Кривого Рогу, наприкінці 2019 року заступник голови селищної ради з питань житлово-комунального господарства однієї із селищних рад поблизу Кривого Рога вимагав хабар від представника підприємства, яке мало намір отримати земельну ділянку для будівництва автозаправки на території Широківського району. На початку 2020 року він отримав «винагороду» у розмірі 7 тис. доларів США, в обмін на яку пообіцяв забезпечити прийняття місцевою радою відповідних рішень.

Хабарника затримали. Він постав перед судом під час якого йому було призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією частини майна.

Обвинувачуваний своєї провини не визнав.

Раніше Інформатор писав про те, що посадовиця МСЕК намагалася з’їсти хабар. Також повідомлялося про те, що адвокат намагався дати 4 мільйони гривень хабара одному з керівників прокуратури у Дніпропетровській області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору