Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Посадовиця МСЕК намагалася зʼїсти хабар

Працівники СБУ затримали посадовців міської лікарні міста Турки за хабар. Вони вимагали у військового 3,2 тисячі доларів США за те, що йому нададуть довідку з інвалідністю його батькові, що давало б змогу завершити військову службу. 

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Державне бюро розслідувань.

Голова Самбірської МСЕК, керівники лікарсько-консультативної комісії Турківської міської лікарні гроші отримували частинами. Під час передачі останньої суми правоохоронці затримали у місті Турка «на гарячому» заступницю голови лікарсько-консультативної комісії. Посадовиця намагалася позбутися грошей  та почала їсти 100 доларів США. Однак правоохоронці цьому завадили, а кошти вилучили.

Затримані також інші учасники злочинної групи. Під час обшуків за місцем роботи та у помешканнях фігурантів вилучені гроші та документи.

Затримали посадовицю МСЕК на хабарі

Затримали інших учасників злочину

Вимагали у військового 3,2 тисячі доларів США

Гроші, знайдені під час обшуків

Раніше ми розповідали, що керівник однієї з колонії Дніпропетровщини обіцяв за хабар випустити увʼязненого на свободу. Писали, що правоохоронець з Дніпропетровської області вимагав хабаря з будівельника за демонтаж конструкцій з підприємства та що наркоділер з Кривого Рогу намагався дати хабаря посадовцю поліції.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору