Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Навіть гризуни за Україну: на Куп’янському напрямку росіян косить “мишача” лихоманка

Слідом за “бойовими гусаками” та “вірусними комарами” росянам стали дошкуляти миші. Останнє не є фейком. На Куп’янському напрямку фронту ворога масово косить «мишача лихоманка».

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Головне управління розвідки міністерства оборони України, у підрозділах російської окупаційної армії зростає невдоволення через неналежне забезпечення зимовими речами, та повну відсутність медичної допомоги.
Так, за даними розвідки, на Куп’янському напрямку в багатьох підрозділах російських військових зафіксовано спалах так званої «мишачої лихоманки».

Хвороба має вірусний характер та передається до людини від гризунів – через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів чи потрапляння їх у продукти харчування, які вживає людина.

Симптоми мишачої лихоманки включають сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудоту, блювання по декілька разів на день.

Оскільки хвороба вражає нирки, заражений мишачою лихоманкою відчуває інтенсивний біль в попереку та має серйозні труднощі із сечовипусканням.

Скарги на лихоманку від особового складу російської армії, який задіяний у війні проти України, командування проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях. До того ж, на першому етапі перебігу «мишача лихоманка» нагадує звичайний грип.

“У підсумку – «мишача лихоманка» значно знизила боєздатність російських «щурів»” – написано у повідомленні.

Раніше Інформатор писав про те, що на тимчасово окупованій території Запорізькій області російські військові перестріляли один одного. Раніше Інформатор писав про те, що російські військові полюють на дітей в інтернеті.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору