Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Не фейк: в Україні солдати “мобілізують” котів

Численні відео та розповіді бійців ЗСУ говорять про те, що миші, щури та змії стали справжньо проблемою для української армії. Вони заважають військовим спати, кусаються, їдять провізію та гризуть все поспіль, навіть зброю. За словами ексдепутата Криворізької міської ради, а нині військовослужбовця Юрія Милобога, хвостаті лізуть у ВОП десятками.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на німецьке видання Bild:Там, де бійці української армії шукають захисту, де хочуть ненадовго відпочити, а в ідеалі – трохи поспати, тепер усе більше непроханих гостей поселяється…

Солдат Євген Ієвлєв розповів про умови на українському телебаченні: «Прокинувшись, завжди ловиш двох-трьох мишей, які заповзли в твій спальник. Не особливо приємно, коли палець жують».

Як пише у коментарях до посту Милобога Marina Pivovar:”Так дійсно, син теж скаржиться на нейімовірну кількість мишей. Отрута їх не бере, постійні постріли, розриви снарядів це не лякає їх. У сина поролон в каски погризли, бігають по обличчю”.

Скрін коментаря

Скрін коментаря

” Доки волонтери збирають пожертвування на пастки гризунів, військові знайшли інше рішення — кішки. Вони допомагають бійцям у боротьбі з гризунами.

Кіт Шайбік, наприклад, навіть отримав медаль за допомогу військовим” – розповідає “Bild”.

Бойовий кіт Шайбік з нагородою

Бойовий кіт Шайбік з нагородою

У коментарях до посту Милобогу люди пропонують хвостатих мисливців за гризунами, які вже показали себе, як вправні захисники людей від “сірих окупантів”. І як пише Олексій Герасимчук: “Ми той рік двох кошенят на Херсонщину взяли – лупили мишей, як 110а Бр …расів”

Скрін коментаря

Скрін коментаря

 

Раніше Інформатор писав про те, що бійці бригади “Холодний Яр” показали, як росіяни гатять по місту Солі. Також Інформатор писав про те, що викраденого з Херсона єнота росіяни “мобілізували до армії”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору