Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Дагестанці проти кадирівців: на тимчасово окупованій частині Запорізької області російські військові перестріляли один одного

Серед російських військових, також як і середині росії, існують гострі міжетнічні конфлікти. Іноді вони доходять до перестрілки з аж ніяк не бойовими втратами живої сили. Саме так сталося на тимчасово окупованій території Запорізької області. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на заступницю міністра оборони України Ганну Маляр, у військовослужбовців російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території України так само процвітають міжетнічні та міжнаціональні протиріччя, як і на території РФ.

Так, у селищі Михайлівка Запорізької області під час знімання російського пропагандистського сюжету про високопосадовця з числа “кадирівців” військовослужбовці-дагестанці висловили невдоволення, яке переросло в сутичку. Внаслідок застосування групами. що конфліктували, вогнепальної зброї безповоротні втрати з обох сторін становили понад 20 осіб, а санітарні – близько 40 військовослужбовців.

Раніше Інформатор про те, що командування рф вкрало з України колекцію зоопарку та про те, що російські військові випробовують міцність Каховської дамби, перевозячи вантажівки з награбованим.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору