Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Командування армії рф вкрало з України колекцію зоопарка

За час повномасштабного вторгнення російські військові вже не раз демонстрували факти мародерства.  “солдати другої армії світу” тащать все від побутової техніки до спідньої білизни. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та засновника зоозахисної організації UAnimals Олександра Тодорчука, на цей раз, загарбники викрали єнота з Херсонського зоопарку. Але, як виявилося, одним єнотом окупанти не обійшлися та вивезли більшу частину тварин. І зробило це командування армії рф.

«Єнота із зоопарку Херсона вкрав не просто якийсь дурний солдат, а саме російське командування. У Крим вони вивезли більшу частину колекції зоопарку: від лами і вовка до віслюка і білок», — написав Тодорчук.

Своє мародерство російські загарбники вже давно називають «евакуацією», вони не крадуть, вони — «рятують». Про те, як із Херсона «евакуювали» зоопарк розповів російський воєнкор Олександр Коц у своєму Telegram-каналі. Щоб забрати тварин, з Криму зі своїми співробітниками приїхав засновник парку «Тайган» Олег Зубков. Окупанти виправдали вивезення тварин тим, що у разі підриву Каховської греблі, острів, на якому знаходиться зоопарк, неминуче змиє потоками води.

Раніше Інформатор писав про те, що ЗСУ звільнило 12 населених пунктів у Криворізькому напрямку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору