Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Відкриття недолугих банків, «відрядження» вчителів до рф та «співпраця» білорусі з Кримом: головні маніпуляції рашистів на окупованих територіях

Росіяни продовжують свою політику тотальної брехні та маніпуляцій. На тимчасово окупованих територіях рашисти намагаються створити ілюзію стабільності, але успіхів у них немає.

Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна и Центр протидії дезінформації, зібрав головні приклади маніпуляцій росіян з різних регіонів.

  • Запорізька область: у регіоні рашисти відкрили перше відділення російського федерального банку ПСБ. Так вони намагаються зробити вигляд, що все в них добре працює, але економіка регіону вже сильно постраждала від дій рф.
  • Херсонська область: окупанти заявили, наче більша частина населення регіону хоче увійти в склад рф. Звичайно, у реальних людей ніхто не питав.
  • Донецька область: усіх вчителів з Маріуполя примушують відправлятися до рф на так звану «атестацію». Якщо її не пройти – працювати вчителем не вийде. Чхати на досвід, повагу та вже наявне місце роботи.
  • Луганська область: ворог намагаються проводити приховану та відкриту мобілізації, аби за рахунок місцевих поповнити ряди терористів з так званої «лнр».
  • Харківська область: росіяни запустили на тимчасово окупованих територіях так званий бронепоїзд «Єнісей». От тільки побудували вони його з раніше викраденого у Харківській області майна «Укрзалізниці».
  • АР Крим: голова Вітебського регіону білорусі підписав своєю недолугою рукою такий самий недолугий указ про співпрацю з анексованим Кримом. Нічого, повернемо Крим, і засунемо цей указ тому «голові» просто в… Ви зрозуміли.

Про головні фейкі і маніпуляції росян на 3 липня Інформатор писав раніше.

Нагору